The Chocolate Spoon

66.00  (497.28 kn)

The Chocolate Spoon najnoviji je naslov u prestižnoj ediciji knjiga recepata Silver Spoon koji sadrži recepte za pripremu kolača i slastica od čokolade iz bogate talijanske kuhinje.

  

The Chocolate Spoon najnoviji je naslov u prestižnoj ediciji knjiga recepata Silver Spoon koji sadrži recepte za pripremu kolača i slastica od čokolade iz bogate talijanske kuhinje.

Edicija knjiga o pripremi jela Silver Spoon prepoznata je u cijelom svijetu kao neprikosnoveni glas autoriteta vezano za recepte talijanske kuhinje. U njezinom novom izdanju predstavljeno je 100 najboljih recepata pripreme slastica s najomiljenijim sastojkom na svijetu – čokoladom, popraćenih izvrsnim fotografijama i dizajnom. Između mnogih, Chocolate Spoon predstavlja 30 temeljnih recepata za pripremu i rad s čokoladom koji su detaljno prikazani uz fotografiranje svakog pojedinog koraka kod pripreme.
Čokolada kao glavna namirnica ove knjige recepata – tamna, mliječna, bijela i ruby – pokrivena je u svim aspektima: od njezine povijesti, sastava, njezinih vrsta i svih tajni koje stoje iza uspješnog rada s ovom delikatnom namirnicom.
Osnovne tehnike popraćene su slikama, korak po korak, koje kuhare vode kroz različite procese i daju dragocjene savjete za rješavanje izazova kod složenijih priprema, poput temperiranja, glaziranja i stvaranja raznih oblika i ukrasa od čokolade. Chocolate Spoon knjiga recepata sadrži recepte za pripremu jednostavnih i složenih slastica, bombona te mousseova, sladoleda, parfea i napitaka.

Ova je knjiga recepata, kao i sve iz edicije Silver Spoon kuharica, idealan poklon za svakog ljubitelja spremanja slastica – bilo da se radi o kuharu amateru ili profesionalcu.

Tehnički podaci:
Tvrdi uvez
Dimenzije: 21,5 cm × 4 cm × 27,5 cm
Težina: 1,7 kg
Broj stranica: 344

Upit o proizvodu: The Chocolate Spoon

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna